Torsdagens bloggning!

Hej på er!
Idag har vi övat inför ännu ett prov imorgon. Matteprov! Imorgon gäller det! ;)
Ja, så är det fredag imorgon också! Det betyder Stämbandet och Vips. Har en roll på Stämbandet som jag ska säga mycket på! Men jag har lärt mig den utantill nu så imorgon är det upp till bevis!
Idag har jag också haft gitarr i eftermiddags! Det gick jättebra och vi fick en ny läxa! :D
På söndag är det ingen fotbollsträning. Den är indtälld på grund av att de flesta tjejerna är på Innebandyläger över helgen. Japp,..men jag bloggar mer imorgon. Ska förhöra mig på engelskaglosorna nu!

/Kramar Emma! ;) <33

PS: Imorgon är det första april! Då luras vi! xD

Tisdag

Hej hej ;) <3
Idag hade vi prov på morgonen. Ett engelskaaprov som var ganska lätt! xD
Sen hade vi matte och rast. Efter rasten hade vi rörelse och konstruktion och det är jättekul just nu! :DD Därefter var det mat och sedan idrott. På idrotten körde vi handboll (Y) Sen var det övning på mimfestivalen ;)
Japp, efter skolans slut gick jag till Annie sen hem till mig där vi mötte Moa F. Vi var hemma hos mig tills dansen började. Vi övade igenom allting idag och det är så superkul att dansa! :DD Längtar till uppvisningen!
Imorgon är det tisdag och idrott igen (Y) Aa bloggar mer imorgon.Asså bästa tjejer!! <333333

- Today when I looked at your stuff I remembered all the memories! Miss you! <3

- Alltid, alltid!! <33

OIS cupen

Hej bloggen!
Inatt sov man ju en timme mindre så lite sölig var man nog på morgonen. Men att man drar fram klockan är ett tecken på vår! :D
Idag var det slutspel på OIS fotbollscupen. Vi var duktiga och spelade jättebra idag tycker jag. Visst satsar man på att få vinna. Men vi spelade om tredje platsen och det var inte illa alls! :DD Av sjutton lag sammanlagt i Oskarsströmcupen kom vi trea!
Nöjd med dagen som gått! Imorgon är det måndag och tillbaka till vardagen igen. Showdans då också! (YY)

Puss och kram! <33

- Du var speciell! <33Medaljen vi fick. Tredje plats på OIS cupen 2011! ;) <3