Lördag


Min blogg och jag...

Jag sitter timme ut och timme in med bloggen, ingen tror det för det märks inte. Men jag blir bara mer och mer irriterad när jag raderar hela tiden. Jag VILL skriva. Jag går in på bloggen, får ångest för att jag inte skriver, börjar skriva, ångrar mig. Jag vill förmedla något bra, något riktigt bra! Det tar lite tid att komma på det där rätta för mig så därför allt tar sån tid. Jag har flera gånger tänkt lägga ner det här med bloggen eller lösenordsskydda för ett tag men valt att vänta. Vänta tills jag kommer igång med något riktigt bra. Tanken är att min blogg ska bli mer intressantare, vi får se hur det går. Men bara så ni vet så har jag inte glömt bort bloggen. Jag är inloggad varje dag och skriver, men har inte publicerat något, vem vet? Jag kanske har en hel hög "oanvända" inlägg i Utkast som väntar på att få publiceras! Here I come!


Alla hjärtans dag

Befinner mig i skidorten Åre just nu. Här går dagarna på med skid-och snowboardåkning. Än sålänge med skidor, imorgon snowboard! Idag har det snöat riktigt mycket. Här är en meter snö!! Mycket lössnö blev det i backen under dagen och då blev det nästan som puckelpist överallt, farligt att åka jättefort (som jag gjorde) men jättekul!

Alla hjärtans dag idag! Dagen man ska visa de man älskar hur mycket dem verkligen betyder.Bild tagen av mig. Telia i Åre önskade glad alla hjärtans dag! Visst var det fint? ;)