Hemma

Vi har varit hemma sedan halv åtta ungefär. Idag åkte vi först till Solsidan efter frukost för att se huset de spelat in tv-serien vid men det hittade vi inte. Det fanns många stora fina hus där vid.
Sedan åkte vi till Skhlm och gick i affärer. Vi satt länge och åkte i bilen hem, åt på vägen, sen åkte igen. Lång bilresa, men mysigt!
Det har varit en jätterolig och bra helg i storstan! Allt var helroligt, familjemys, weekend i Stockholm, Lidingö, stan, hotellet! Ja och sen hem ljuva hem! <3

Imorgon måndag...hm, ny vecka, nya tag!


Lördag

Idag har det varit en bra dag. VI åkte till Lidingö ganska tidigt. Pappa, gick till starten och vi gick runt och tittade i sporttält och lite sånt. Vi var lite vilse eftersom vi inte varit där innan. Sen såg vi pappa vid 11 km och filmade. Vid målgången fotade jag några bilder också.
Senare på efftermiddagen gick vi på stan en stund. Vi åt på en kinarestaurang och sen åkte vi tillbaka till hotellet. Jag och mamma badade bastu innan och nu känns det som man vart på spa, härlig känsla!
 
Imorgon blir det Stockholms stad, kanske slottet eller åka och se Solsidan och så går på stan eller köpcenter också!
 
Grymma helg! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ Stockholm

Nu är vi på hotellet i Stockholm. Vi ska vara här över helgen, pappa ska springa Lidingöloppet, och så ska vi heja på, sen ska vi gå på stan och titta i Stockholm. Myshelg!
Bilresan var lång, jag läste, lyssnade på musik, ritade och annat sånt. Fast mysigt att åka långt i bil tycker jag!
Imorgon då blir det tidig uppstigning och åka till Lidingö, se pappa springa, heja och ta bilder. Sen går vi på stan på eftermiddagen!  
 
Ikväll hade Sgoif F99/98 avslutning på Domarvallen. Eftersom jag inte kunde vara med idag så vill jag bara säga hur roligt jag haft på träningar och matcher.
Ingen snackat skit om varandra, alla är med. Vi 99:or började spela på elvamanna och det var en ganska stor förändring från sjumanna, men det blev så mycket roligare att spela fotboll. Alla har varit hur bra som helst mot varandra, då presterar man bra på plan också.
Efter Skara Sommarland cup lärde alla känna varandra mer, man blev sig själv, ingen kunde spela något då.
Jag hoppas vi spelar samma lag nästa år också!
 
Laddad inför grym helg med min underbara familj i Stockholm!! <3