Valborgsmässoafton 2013

Idag har jag varit på bra humör hela skoldagen, kan bero på vinsten igår plus att det är Valborg, hiho!
Vi hade två timmars håltimme för att det inte var någon idrott idag och då var jag och Maja hos Annie och chillade lite.
 
Nu i eftermiddag blir det fotbollsträning och sen ska vi till kusinerna ikväll och fira Valborg! Det är redan 1 maj imorgon, känns som 1 april nyss...
Det är iallafall jättegött med en lovdag imorgon även om jag kommer behöva plugga lite till matteprovet dagen efter. Vi fick förresten reda på fysikprovet och jag blev nöjd!
Den här dagen kan inte bli bättre, hoppas att det håller i sig.
 
Vill skriva några inlägg och kanske ha på inställt men då ska dem vara bra också, får se om ajg har tid och lust till det.
Ha en fortsatt bra dag!
 
 
Två bilder från förra årets Valborg i Varberg!

Vinst!!

Såå goo vinst med 2-1 mot Hultsjö atom, mitt ute på landet. Vi hade ett bra spel i stort sett hela tiden och fick in två mål. Vinst på.första seriematchen, så nice!

Nu är vi snart i Värnamo så där ska vi äta på donken.

Blir sent idag och måste öva tyska men bara en dag kvar till lovdag 1:a maj. Denna vinsten höjde min dag! I'm so happy @ the moment!


Gammal bild, men ändå!

Sunday, funday

 
Hej bloggen. Kör lite standard rubrik. 
 
Min helg har varit lugn. Jag har inte haft lust att blogga och hade inget att skriva om. Händer andra saker som tar tid. Jag har iallafall varit hemma mest hela helgen pch fixat och städat. I lördags bakade jag även "rocky roads" som kanske är en julgodis men så god! 
Idag hade vi även fotbollsträning och imorgon är det första seriematchen på eftermiddagen. 
 
Snart ska jag byta header på bloggen och det ska min kompis hjälpa mig med, hiho! Då kanske jag får lite mer inspiration till att blogga. 
 
Nu ska vi se på det spännande Maria Wern! Åhh, så roligt att se och lista ut mysteriet. 
I pauserna ska jag skriva klart bokrecensionen. 
 
Vi ses!