Sälen

Vi kom fram vid fyratiden, sedan tog vi på oss längdskidor och åkte ut i spåret precis utanför. Hände lite grejer, haha! Men roligt var det! Dock var jag inte lika stark idag eftersom jag är förkyld.

Ikväll tog jag, Annie och Alice ansiktsmask på oss så vi såg ganska roliga ut!
Imorgon ska vi åka slalom. Planerar att åka väggen faktiskt, det kan ju inte vara så farligt när man svänger?

Hoppas ni får ett bra lov, allihopa!

Påskafton

Nu sitter jag vid en iPad här hemma och ser på tv. Vi ska snart sova för att orka upp imorgon för att åka till Hundfjället med en till familj, det ska bli jätteroligt! Vill öva på att lära mig hoppa på snowboarden, lycka till, liksom! 
 
Jag blev bättre och bättre ju mer dagen gick så vid fem gick jag ut och gick en sväng. Inte snabbt eller så utan mest för att komma ut. Det var så himla fint väder och jättehärligt! 
 
Febern är helt borta nu så det är asbra! 
Inatt ställs klockan om till sommartid, alltså en timme fram, gött att vi närmar oss sommaren. Fast samtidigt blir det jättebra med fjällen i några dagar. 
 
Jag såg innan att jag vann på "Veckans blogg" i Matildas blogg, så det var jätteroligt! Kanske finns det någon ny läsare där? Det är bara att kommentera om ni undrar över något. 

Glad påsk!

Sitter och ligger i soffan nu medan resten av familjen äter påskmat hos mormor och morfar, men pappa kom med mat nu.
Jag kände mig väldigt matt idag på morgonen och hostade som igår och sen visade det sig att jag hade feber med. Lagom roligt på påskaftonen. Jag har iallafall tagit alvedon så känner mig piggare nu än innan. Har inte varit sjuk på huur länge som helst.  
 
Ska gosa med katten, rensa lite bilder, kanske se en film och skriva lite inlägg kanske? Jag har fått frågor nu det senaste om lite blandade grejer, kanske skriver lite svar på dem!
 
Glad påsk, ha en bra dag!!
 
Årets andra påskägg av mormor och morfar!