Lite nedskrivna tankar den sista november

Nu är jag hemma efter en mysig kväll med en del av min fina släkt! 
Vi hade lika roligt som vanligt! 

Jag sitter och tänker på önskelistor och vad jag önskar mig i jul, tänk att det börjar imorgon, 1:a december. Ni anar inte vad jag längtar till jul, alltså! 
Imorgon blir det julmarknad också, i min kära lilla ort har lite marknad, även om den inte är speciellt stor. 

Jag har tänkt mycket, varit förbryllad mycket de senaste veckorna, men man glömmer saker ibland, går vidare, eller hur? Det är December imorgon, och jag kan inte annat än le åt den månaden. Den har något magiskt med sig, liksom överröstar det som känns jobbigt! Tycker inte ni det? 


♡♡♡♡

Vilken dag!

Idag började jag med att gå upp vid niotiden- så skönt att kunna sova ut. Åkte iväg och handlade en del saker i samhället, ett par knästrumpor hittade jag! Så gosiga! 

Vid halv tolv åkte jag och mamma till Burseryd för att titta på Albin med sitt lag i Adventscupen. Man satt på spänn typ hela tiden för det var såå nervöst. Det blev straffar och avgörande mål men de tog iallafall hem hela cupen! Asbra jobbat! Jag får lite minnen ifrån när vi spelade där när vi var elva, tror jag. Vi vann iallafall då! 
Snabbt hem för att byta om till träningskläder och gå på ett pilatespass med fotbollslaget, den jobbigaste styrketräningen alltså, shit! 

Snart ska vi iväg till Elin och Lisa som fyller tretton år idag! Grattis bästa kusiner, tonåringar nu ju! Tomorrow is December! Iiihhhh! 


Gosigt
Jag kom nyss hem ifrån ett julbord! Riktigt god mat, julbord då, och sen lite pepparkaka och choklad! Inte fel alls! 

Nu gosar jag ner mig bland kuddarna i min säng och tänkte se på Nellies sista avsnitt. Tror att det är det sista. 
Sen ska jag gå och sova, man är ju väldigt trött på fredagar, jag var uppe redan halv sju idag! 

Innan idag julpyntade vi lite här hemma inför advent och jag städade och gjorde i ordning på mitt rum. Jag längtar såå till jul, alltså verkligen såå himla mycket! Den mysigaste högtiden, helt klart!