One of the hardest parts of life is deciding whether to walk away or try harder

Hej bloggis! 
Dagen har varit ganska bra faktiskt! Jobbet var okej idag, eller ja, något bättre än igår, men jag är fortfarande inte alls nöjd med det och skulle vilja byta!
Tur att jag har roliga arbetskamrater iallfall!

Efteråt mötte jag upp Hannah och vi gick en låång runda förbi Ica och köpte glass, och genom Dalen, en park, och så vidare! Härligt att ses igen och det fanns en del att prata om! 

Känner mig på ett halvbra humör ikväll, tur att jag har min mamma och bror som gör mig glaad! Mamma köpte jordgubbar, glass och polly som vi åt innan, så gott!

Imorgon är det sista jobbdagen, skulle tydligen spela brännboll och intervjua, ja, jo, men det är ju ett jobb det med(?)
Mamma och jag åker direkt till Jönköping efteråt, och Albin, bror min, ska iväg på fotbollsläger i Skara till söndag, kommer sakna honom ju, men vet att han kommer få himla roligt, så det blir en mamma-Emma-helg! 

Hålla reda på dagar

Onsdag idag- har börjat hålla reda på dagarna nu, jag som vill vara helt utan det nu! På sommarlovet vet man ju knappt vilken dag det är- alla dagar är lördag! 

Sommarjobbade idag, och kan ju säga stt jag så gärna vill byta jobb, tycker det jobb jag har är så långtråkigt och ganska oplanerat! Inte min typ av jobb, känner jag, men får väl se hur jag gör! 
Pengar är ju det bästa iallafall!

När jag. Kom hem gick jag och mamma ut pch sprang till Skeppshult och tillbaka, alltså ca 8 km! Inte sprungit det på länge nu, så det känns lite i benen! Men det är bara skönt! 

Imorgon stannar jag lite längre i Gislaved för att träffa Hannah efter jobbet, så roligt! 

Så fin kväll igår när kusinerna kom och vi grillade såå god mat, kall pastasallad med pesto, och fetaostsås! Sedan tog jag och en av dem moppen till Borlången och de andra i bilen, för ett kvällsdopp! Sjön är så varm nu- underbart! 

Sitter på jobbet...

Har rast just nu, till kvart över, och vi sitter ute och gör inte särskilt mycket alls! 

Jag har feriepraktik foto & tidning, så vi ska fota, redigera och skriva och sätta ihop en slags "kommuntidning" om andra sommarjobb och lite sånt! 

Lika varmt idag med så det blir väl kanske springa, och sen bada, kanske? Ikväll kommer kusinerna till oss, så ska vi grilla! 

Ska försöka få upp lite fler bilder från min europaresa och tidsinställa! Har många bilder jag vill visa, dår ta det sen! 

Ha en bra dag ni, är det någon av er som jobbar nu? 


Min Frozen yoghurt i Kungsbacka! Skulle inte sitta fel nu alltså!