Det du gör nu, gynnar dig sen

Tisdag idag, vilket innebär kort skoldag coh sedan streetdance i Gislaved, för min del! 
Jag, Elin och Ebba tog den tididga bussen idag. Blev väldigt stressigt och jag fick inte med mig busskort, och inte Elin heller, men som tur är går saker att lösa, hehe! 

Träningen gick bra, mycket prat om Öppet hus-veckan v.46, och om utbildningsmässan som kommer om några veckor. Då får man åka upp på eftermiddagen/kvällen och kolla in de olika programmen. Dans Estet kommer bl.a. att visa upp en dans och berätta mer. 

Jag är fortfarande väldigt osäker med det där. Lyssnade nyss på Nicole och Chloés podcast och den handlade just om skolan. Då detta avsnitt kom upp var Nicole 16 och Chloe 15, så det är lite min situation right now. 

Som jag känner nu ska det bli riktigt skönt att lämna högstadiet, men samtidigt är jag såklart nervös inför det större, nya, det där andra, som man vet kommer, men man kanske aldrig tänkt riktigt allvarligt på. 
Som de sa i podden, att liksom börja engagera sig nu, vad man vill gå för linje. Vad tycker jag om, och vad vill jag göra? 
Inte veta vad man vill jobba med, men ändå ha en liten aning vad man är intresserad av. 
Det värsta är nog om man bara latjar igenom sitt 9:onde år i grundskolan. Betygen du gör nu, varje dag du sätter din fot i skolan nu, kommer att spela roll för nästa steg, gymnasiet! 
Det känns rätt stort det där, och jag vill så innerligt att allt det här ska bli bra, att jag kommer känna att jag väljer rätt! 

Lite kvällstankar såhär en tisdagkväll!
Jag har nyss målat naglarna i en ganska mörkgrå ton och ska lägga på topcoat. Hade liksom kvar rester av mitt nagellack jag hade när vi började skolan...men nu är de fina igen!

Imorgon är det första oktober, redan liksom? Vart tog september vägen? Nu är det iallafall höst på riktigt och jag är peppad på det! Alla löv lyser i rött och gult och kylan och mörkret på morgonen är myys för mig!
1 oktober, thelife med fyra favvobloggare och grymma tjejer, börjar, portkod 1525 snart.
Ny månad och nya utmaningar!


Podcasts

Jag älskar denna stad, vill tillbaka nunununu!!!
 
Hej bloggen!
Jag lyssnade precis klart på Nicole och Chloés podcast. De sände en hel säsong (säger man säsong) av podcasts förra året, som jag inte tänkt på/visste om?!
Jag är i alla fall jätteglad åt att ha hittat dem med så många avsnitt och intressanta ämnen som de pratar om, och båda verkar så genomsnälla!
Det passar väldigt bra med podcasts nu, när man är deppig eller bara känner för att höra röster är detta ett grymt bra sätt! Plus, att de är precis som jag och vi, tonåringar! ;)
 
Snart tror jag att de två ska sända podcasts tillasammans med Awa och Nellie med tanke på deras sändning på Nacka Forum igår!
 
Jag och min familj tog det lugnt, började med en god hotellfrukost, och åkte sedan in mot Gamla stan, oerhört mysigt! Tog en frappe på Espresso house, och sedan gick vi vidare mot stan igen och jag hann fynda bl.a. en vinterjacka inne på SALT!
Innan kl.2 åkte vi ut till Nacka, till NackaForum, ett köpcenter där då dessa tjejer skulle sända sin podcast. Jag tycker alla 4 är grymma i det dem gör, alltså bloggar, och tycker de verkar så genomsnälla allihopa! Mycket folk, och så fick man ta bilder med dem efteråt, eftersom kön minskade hann jag också med en bild! Träffade även på bloggaren Jakob Andersson där!
Bloggare är grymma människor, tycker jag, och älskar att jag prickade in Stockholmsbesöket just denna helgen!
 
Dagen idag gick riktigt segt, var på dåligt humör en stor del av dagen, kändes det som. Var dessutom otroligt trött i ögonen, och efter sju lektioner var man rätt färdig, kändes det som!
Jag har iallafall betat av dagens to-do lista bra idag, och dessutom hunnit med bloggen, vilket jag ska bli bättre på! Tog mig även en springrunda med intervaller, för att tömma all energi jag hade och för att rensa tankarna, välbehövligt! 
 
 
 
 

En lördag i storstaden

Det enda dåliga med sånna här helger är att de går lika fort som alla andra, åhh...

Men jag har haft en jättehärlig dag! Vädret har varit super, vilket har varit grymt bra för Lidingöloppet! Pappa sprang snabbt, så redan vid elva/tolv ålte vi ifrån Lidingö! 
Medan pappa sprang hade jag, mamma och Albin varit vid en skateramp och tog även en massa fina bilder! 

Vi åkte sedan in till stan och gick där i flera timmar! Så mycket folk här just idag, lördag och allt! Mötte Ebba inne på Sephora, tänk vilken storstad, så möts man där! ;) Världen är liten!
Så himla trött i fötterna!

Gick över Sergels torg- plattan, och igenom Kungsträdgården, utmed vattnet, till bilen! Helt amzaing, jag ÄLSKAR staden, utsikten, atmosfären, känslan! 

Åt på restaurang ikväll och åkte sedan tillbaka till hitellet för att chilla på relaxavdelningen vid poolen en stund! 

Imorgon blir det sista dagen i Stockholm för den här helgen, men den kommer bli grym, tror jag!!