Naked +

 
Här har vi min efterlängtade lilla sak. Tvekade mycket på den här, Naked Basics, och Naked Basics 2, men bestämde mig sedan för denna. Den innehåller fem matta och en skimrig, lite varmare toner och mer variation än Naked Basics 2. Men den är en palett jag heller inte skulle tacka nej till!
Skuggorna är väldigt pigmenterade och sådär härligt krämiga, och visar på hög kvalité.
 
Är supernöjd och verkligen fått mersmak för Urban Decay!

Friday

Sitter i skolan och vämtar på att vår 70 minuters tyskalektion ska börja, verkligen segt med så lång tid, men man får försöka göra det bästa av det! 

Är fortfarande förkyld sedan länge tillbaka, förstår inte varför det inte släpper någongång, jag som vill träna! Får väl se om jag kör mågon träning ändå, sen är det Let's dance ikväll vilket jag sett framemot! ;)


2
Två från igår på glada tjejer påväg till dansen! 
Vi är alldeles snart klara med koreografin och jag gillar den supermycket!! Vi filmade in också, så att vi såg hur det ser ut som publiken kommer se det! Btw så längtar jag så mycket till föreställningarna nu, alltid lika kul! 

Idag har det varit en lite sämre dag! Av någon anledning fick jag springa till skolan en minut i, liksom hur kommer det sig? Är så bekväm med att bo nära skolan, glömde dessutom nyckeln, men kunde gå och hämta den sen som tur var! Solen har lyst idag och jag fick hem min Naked Basics palett, vilket lyste upp min dag, hehe! 

Fredag imorgon igen, dagarna springer iväg och snart är det mars månad!