Henne beundrar jag

 
 Äntligen har hon släppt sin låt "Uncover" även i USA och har också spelat in en musikvideo till den! Att den är inspelad i New York gör ju verkligen inte saken sämre, jag älskar den!
Jag är så excited på hur långt den här tjejen kan gå, hennes resa har verkligen bara börjat, henne beundrar jag!

Studiedag

Den här studiedagen kom så lägligt, känns skönt att få ha hela fredagen hemma, även om jag inte studerat särskilt mycket, hehe! 

Vaknade med väldigt mycket träningsvärk då jag kört väldigt hårt på dansen, plus ett pass bodypump och ett pass Tabata igår, hehe! Bara att köra på!! 

Åkte till Gislaved idag vid 3 tiden och mötte mamma där, och fick lite ärenden gjorda! 

En stor tyngd just nu är min ångest jag känner inför gymnasievalet, på måndag ska min ansökan vara inskickad, och jag velar verkligen otroligt mycket! 
Men en sak som känns väldigt bra är omvalsperioden- känns som jag kommer nyttja den en del, hehe! 

Varför ska det vara så svårt? Känns som man tappar perspektiv på det hela när man tänker på det hela tiden, kanske kan tiden fram till omvalsperioden hjälpa mig att veta vad jag vill! 

Hoppas ni haft en bra fredag!!


Danssalen i onsdags- det går framåt med spagaten! Länkbyte- Matilda C

 
Nu var det dags för ett länkbyte! Det var otroligt längesedan jag gjorde det, och läser så otroligt många bloggar, så tycker jag tycker jag att det är väldigt kul att hitta nya också, så nu får ni säkert en ny att följa!
Den här tjejn heter Matilda, och är faktiskt en jag känner, då vi går i samma klass, hihi!
Hon har bloggat många gånger förut på olika bloggar och har enligt mig väldigt bra erfarenhet av det! ;)
I hennes blogg kan man läsa om allt ifrån vardag med allt vad den innebär, mycket tips- kring hår och skönhet t.ex, tankar, och bilder, som är otroligt fina!
 
Så det är bara och klicka HÄR för att komma till hennes blogg, och den är väldigt värd att kika in på!