Sweet escape


Jag ligger ute i solen och försöka fixa en grund till en bränna, samtidigt som jag har mina nya hörlurar i öronen (mitt tredje par iphonehörlurar jag köper, slarvig hehe) och lyssnar på låtar! 

Oftast lyssnar jag på det senaste, det som spelas på radion, men också sånt jag äälskar, och det jag vill få sagt med detta är alla ögonblick man kopplar med  olika låtar, beaten som fastnar och gör att man ler så fort man hör dem! Man tänker på ögonblick som man så mycket vill uppleva igen, och personer som fångade upp dessa låtar och gjorde att man tänker tillbaka!

En del låtar klingar ju självklart negativt, som man kanske undviker, och generellt får låtar en att tänka tillbaka, men det är otroligt hur låtar kopplas till bra/ dåliga tillfällen och återger känslan!

Sool

Mina fina kusiner! ♥
 
Jag tog en springtur ikväll efter att ha gjort i princip ingenting idag. Var nere en stund på förmiddagen i samhället för några ärenden, och började packa för snart åker vi mot varmare bräddgrader...
Såg att det ska bli fruktansvärt varmt här hemma nu, men det ser inte ut att hålla sig till nästa vecka, men jag lär ju få sol så det blir över! ;)
Det ska bli så skönt att komma till solen, jag känner mig så blek och min hy blir sämre om somrarna, så sol kom fram!! Dessutom blir det skönt att åka bort härifrån lite, även om jag känner ångest över att göra det också, haha, ja, det är jobbigt ibland, men det ska bli riktigt skönt!
 
Springturen var skön iallafall, även om det var rätt tungt och kvavt ute och inget slår ju känslan efteråt!
Imorgon ska jag fortsätta packa och fixa och sedan åker jag till Gislaved för att träffa Hannah, äntligen!

Sunset