Sista marsSå skönt att den här dagen snart är över  , och vi kan gå på påsklov imorgon eftermiddag!

Skolan var iallfall kul idag, då vi hade dans, alltså foxtrott, vals och bugg, vilket var helt okej! Vi visste ju hur vi skulle göra eftersom vi gjorde det förra året så det var easypeasy och gick fort!

Ebba, Elin och Lisa gick med hem från skolan, och sen drog tre av oss på dansen, vilket gick supeer, och nästa gång vi övar är på scen!! ;)
Det är galet hur fort tiden har gått och hela tiden går! 
Dessutom 1 april imorgon och då kan man verkligen välkomna våren!

Av någon anledning drog jag ut på en springrunda efteråt så nu är jag så trött, så det ska bli skönt att krypa ner i sängen! Skjuter undan negativa tankar och fokuserar på de bra, för de ger så mycket mer i längden!!

Det här citatet hittade jag på Blondinbellas blogg, ur boken "Sälj", och det får avsluta detta inlägg! God natt!

Ett helt hav kan inte sänka ett fartyg, så länge inte vattnet strömmar in. Världens negativitet kan heller inte dra ner dig om du inte låter den fylla dig.


Monday moodDet var mysigt att sätta sig i sängen på rummet med regnet smattrande mot rutan, och bara skriva, skriva och skriva på uppsatsen! 
Snart är jag klar, har bara konsekvensanalys kvar! Alla dessa analyser i SO, hehe..

Imorgon ska vi dansa vals och bugg i skolan, önska mig lycka till, hehe! 
Efter skolan är det street, och det är sista träningen innan träning på scen, iiih!!


KalasI eftermiddag kom släkten hit för att fira Albin som fyllde år i tisdags, och farfar som fyller idag, så vi bjöd på denna fina tårta! Jag dekorerade den och som ni ser lyckades jag väl sådär med namnen, hehe! Men den var supergod! 

Har tagit tag i matteplugget inför en diagnos imorgon, och ska skriva lite mer på min historiauppsats! Det är det sista vi gör nu innan lovet och det är jätteskönt!