Älskar

Här är några bilder från eftermiddagens tur i stan! 
Mamma och pappa sprang in i mål på väldigt bra tider, riktigt stolt, och blir själv lite sugen på att springa! 

Vi tog oss sedan in till stan och gick runt i affärer hela eftermiddagen, även ätit på donken och fikat på Starbucks, jättemysigt verkligen! 
Jag kan aldrig säga nog hur fin denna stad är, och kan inte förstå att jag är här, älskar ju Stockholm!
Det bekymrar mig dock hur fort tiden går, hem imorgon kväll...


El Stockholmo


Min fina bror 

Framme i huvudstaden nu! Jag har dock inte sett så mycket av den, föe vi åkte direkt till Lidingö för att hämta ut mamma och pappas startplatser, och nu befinner vi oss på hotellet nära Lidingö!

Jag tog en dusch och har sedan bara myst i hotellsängen nu och ska sova, för är så himla trött, fredagar är man faktiskt helt slut på kvällen! 

Härligt att vakna till hotellfrukost imorgon! Sedan väntar en förmiddag vid Lidingöloppet för att heja på mam och pap, och eftermiddagen/kvällen spenderas i stan, nu jäklar ska det upptäckas och shoppas! Fina Stockholm, ett år sedan sist! ❤️

Snart helg


Skjorta- Ralph Lauren / Byxor- Only / Sneakers- Nike / Klocka- DW / Armband- Edblad

Här är några bilder på dagens klädval! Ääälskar min kamera, och ska använda den flitigare nu, kvalitén är ju så mycket bättre än min förra!
Jag har förövrigt trivts väldigt bra i dessa kläder idag, och byxorna är väldigt nyfunna :)

Sedan sist har jag haft bra och dåliga dagar, måndagen var det studiedag, vilket jag kvällen/natten innan satt i Skype till kl 4, snacka om trött dagen efter hehe!
Pluggade inte så mycket som jag tänkte/borde ha gjort...
Jag har ju dansat också, verkligen såå kul, och gör vardagen lite roligare ;)

I skrivande stund ligger jag med träningsvärk från dagens streetlektion där vi övade locking, och allt i funky stil, riktigt kul!!
Annars har dagen varit bra förövrigt, jag missade förmiddagen i skolan för att jag var i Värnamo, så nu har jag äntligen förhoppningsvis fått mediciner som ska hjälpa mot min hy!

Jag umgicks med Alma i eftermiddags innan dansen, och nu försöker jag slänga ihop nån slags packning, för imorgon vid lunch far jag och familjen till Stockholm! Hotellfrukost, Lidingöloppet, stan, shopping och storstadspuls, älskar!