Valborg


Äntligen lördag, det är nog min favoritdag på helgen, sova ut och ändå veta att man har en dag till! Fredagen slår inte mycket heller!

Denna fredagskvällen spenderades med Amanda pratades om allt möjligt över varsinn B&J! Hon drog iväg på en fest sen så jag följde henne dit och träffade på både Victor och Philip, mycket trevligt och de gjorde mig på så mycket bättre humör där när allt var så dåligt! 

Just nu sitter jag på tåget mot Halmstad, möter upp Alma där och planen är att shoppa idag, så vi får se vad som finns i butikerna! Är taggad på att hitta lite nytt iallfall!
Alma åker med mig med tåget hem sen, äälskar att åka tåg om ni inte visste det, så mysigt, så ska vi ner till majbrasan ikväll tänkte jag! Det är Valborg så får väl se hur kvällen sedan blir!

1 maj imorgon- helt sinnes! Kram!


Torsdagen till ända


Ännu en dag är till ända och det är väldigt skönt, dåliga dagar ska gå fort!

NP skrivdelen i svenska är gjord och därmed hela svenskanationella! Det känns väldigt skönt och det löste ju sig faktiskt till slut, för dörst trodde jag inte jag skulle få ihop en text, paniken där i början var inte rolig! Allt löser sig alltis hörrni, det är därför jag har en hatkärlek till tid!

Det var regn/snö/sol/kallt när jag tog bussen hem, var är vååår? Trött på detta väder, det är 1 maj på söndag!
Ett spinningpass och skype senare är jag helt klar, ska bli skönt att sova!

Sitt bästa


Torsdag igen och vi närmar oss fredag ännu en gång!
Nu direkt på morgonen sätter sig hela Sveriges gymnasieettor och ska skriva ihop en uppsats under 3 timmar!
Vet inte hur detta ska gå eftersom jag glömde allt vad ätbart heter, kommer få dricka vatten!

För övrigt hade jag en lugn och bra morgon, så som man vill starta dagen!
Jag ska se till att göra mitt bästa idag, som citatet här över lyder och försöka hitta känslan jag hade igår- för igår var den bra dag!