Uppis

Första hela veckan på i skolan gick fort och nollning och inspark har 00orna fått genomlida, men nog troe jag de tyckte om det ändå! Jag hade lätt gjort om det där flera gånger om faktiskt!

Försökt ladda upp bilder flera gånger nu från helgen och annat, men det funkar inte så bra, får göra nya försök!

Fredagen löste sig iallafall, även om det var rätt kasst i början av kvällen! Nollningen var riktigt kul att titta på, jag åkte till insparken med Carro och Moa på kvällen och träffade på massa fina där så det blev en riktigt bra kväll till slut!

Lördagen bestod av att göra minsta lilla fram till andra familjen Sveningsson kom på årets sista grillat på kvällen! Mysigt att prata ikapp med dem, som vanligt!
De åkte hem runt elva och då åkte jag till Alma, blev en spontan sleepover där, men så mycket sömn skulle jag väl inte säga att det blev, däremot väldigt roligt, två besök av folk senare och vi somnade efter fem!

Jag var helt slut på söndagen, men trots det stack jag och mamma ner på Bootcamp efter fika hos mormor och morfar! Jag vaknade med världens träningsvärk efter det, ändå går jag på bodypump så idag är det en sjuk värk i hela kroppen, bara positivt dock!

Idag blir det vila och jag och Alma ska fixa nåt gott att äta!


Igång

Nu har vi redan hunnit gå tre dagar i skolan men än känner jag väl inte att det är skola riktigt, många inställda lektioner och en stor hype kring hela det här med början och allt det nya, men det lägger sig snart!

Blandade känslor att börja igen, kom inte tillbaka till nån skola jag saknat direkt, men det blir alltid bättre, vi tar det som det kommer!

Ovan är lite snabba pics från helgen, det var första Westbofesten i fredags, tema B&W och jag och Alma matchade varann fint! Vi var såklart osäkra på om det var nåt att ha nu när man varit på de där festerna en hel del gånger, men första var ändå värt att gå på!
Jag träffade på många människor jag inte träffat på länge oxh speciellt Julia och hennes vänner som gjorde kvällen kuul!!

Annars har jag haft hamburgerkväll hemma hos Alma, har vart ute, kollat på damernas match och övningskört (går faktiskt riktigt bra nu!!) och nu börjar en ny vecka med en lång dag som ändå förkortades pga av inställda lektioner och uppflyttningar! Längtar nästan till det blir normal skola för nu är det bara konstigt! ;)

Jag och mamma tog oss ner på ett spinningpass ikväll trots träningsvärk från bodypumpen igår! Har nu tränat tre dagar i rad så känns riktigt skönt att vara igång igen efter förkylning! Mår trots allt bäst av att träna, det går inte att säga annat!

Snart drar Bamsegympan igång med så det ska bli riktigt kul att få hålla i även denna termin! Komer dessutom ha dansen om några veckor, kommer bli intensiva dagar men kul, älskar ju detta!<3

Måndagen avklarad, fyra dagar kvar till nollningen för ettorna och även insparken, minns själv hur kul det var så det blir förmodligen minst lika kul att titta på och gå på insparken på kvällen i år med!

Godnatt på er!


Seg

Det här goda åt jag och Alma igår i ett försök att få lite sommarkänsla de här sista dagarna av sommarlovet! För faktiskt har ju också vädret varit bra dessa två dagar, det får man ju vara glad över!

Jag går förövrigt runt som en zombie elller nåt här hemma, i min egna lilla förkylningsbubbla, för det är precis så det känns när man är såhär förkyld, precis till skolstart, perfekt ju!
Jag skippade jobbet både igår och idag med tanke på att jag jobbar bland människor och så, vilket är lite synd då det var sista dagarna men så är det ibland!

Lisa var här en snabbis nyss, tänk att de två kusinerna också börjar gymnasiet, redan imorgon! Kul att vi går på samma skola nu igen!

Nu har jag tagit mig en dusch, så himla skönt alltså, lite som ny människa och nu ska jag laga hamburgare!