Kvällsåkning


Jag tog mig faktiskt till kvällsåkningen på Isaberg ikväll! Mötte upp Patrick och David och åkte ända fram till stängning! 
Riktigt fint och mysigt upplyst, kvällsåkning rekommenderas!!

Nu tar vi långhelg!

Torsdag


Här lyser jag med min frånvaro, men har verkligen inte tagit mig tiden till bloggen som jag egentligen vill!

Veckan har varit hyffsat bra hittills, har gått i skolan, tränat, dansat, tänkt som tusan, varit trött, kollat periscope och pluggat!

Idag är det sista skoldagen för den här veckan för imorgon har vi studiedag. Har faktiskt tänkt plugga en hel del imorgon, men samtidigt vill jag iväg och hitta på något så vi går väl se hur det går!

Torsdag och jag slutar rätt tidigt då matten är inställd! Det är kvällsåkning på Isaberg ikväll som jag funderar att åka med några till, men jag har samtidigt dans! Får se hur denna dagen slutar, ha en bra daag!


HelgenHelgen har varit lugn men trevlig då vi har gäster hos oss! Senast de var här med sin lilla pojke var nåt år sedan så det är jättemysigt!

Idag var vi iväg och åkte pulka i Furubacken och jag gick sedan till Alma.
Ikväll var kusinerna här och jag var sedan ute en sväng med Alma igen och snackade, snackade och snackade, finns så mycket att snacka om i denna värld, helt sjukt!

Söndag imorgon och mina planer är plugg, träning och sen får vi se, hoppas nånting kan lysa upp dagen och skingra tankarna!