Jobbveckor

Tisdag och veckan är igång och faktiskt snart på mitten!
Jag hade en skön ledig söndag med en tripp till Vissö, Anneberg och badade lite!
Igår efter jobbet åkte jag och Alma till Hörsjöbadet för att ta vara på sista solen på ett tag kanske. Vi drog ut senare på kvällen, spelade fotboll med ett gäng engelsmän och umgicks sedan med fler!
Så himla varmt har det varit, men nu när det har sjunkt lite i temperatur ska jag ge mig ut och träna, mycket skönare träningsväder!

Ligger atm i soffan och känner hur jag somnar snart, det är en timma för tidigt att gå upp klockan 6 :(, dock gör jag ju det i skoltider haha, men det har jag glömt!

Jaghar en skön vecka där jag slutar halv två varje dag fram till helgen då jag blir ledig, vilket är skönt då man har eftermiddagar och kvällar fria!

Jag hade mer än allt velat vara på Beyonces konsert dessa dagar... ååh!! Får bli nästa gång!
Det är redan 26 juli och tiden bara springer iväg, om bara 3 veckor är det back to school igen, sinnes!

Fast set går färna gå fort nu när jag jobbar, skönast så! ;)


Gårdagens

Från gårdagens drömfrukost, det var såå gott och väldigt fint!

Godmorgon!
Solen strålar idag också och det äe jättevarmt så det känns ju mindre bra att jag måste åka hem för jobb ikväll, vill inte åka ifrån stranden :( men det kommer fler gånger!

Jag tänkte få upp lite fler bilder under dagen, ska ta vara på det sista här nu och gå en runda!

Hörs och ha en bra dag!!


Sommarstaden

Livet rullar på och jag har börjat jobba!

Malmöhelgen var verkligen jättemysig med shopping, Danmark, restaurangätande, stan och lite fotbollstittande på IFK Vmo på slutet!

Nu har jag jobbat i fyra dagar på nya jobbet och jag trivs, även om det tar ett tag att komma in i allt med rutiner och behov för var och en, men det dunkar oxh jag är så glad för jobb!

Igår jobbade jag 7.30-15.30 och packade sedan det sista när jag kom hem för att ta tåget ner hit till Almas stuga! Såå härlit återseende efter lång tid utan att ha träffats, men nu äntligen!!
Det är ca mitt i högsommaren just nu med finaste vädret, verkligen riktiga sommardagar!

När jag kom ner bjöds det på trerätters och efter det cyklade vi och handlade och sedan in till stan och träffade folk!
Missade gårdagens afterbeach då jag kom sent när jag hade slutat jobbet, men idag ska det bli både sol på Tylösand och sedan Duojag på Solgården, som jag ser framemot en helsag i Halmstad nu, dessvärre tar jag tåget hem vid tolv imorgon för ett kvällspass! Men sommaren är inte slut än och fler turer ner hit ska hinnas med!

Om en halvtimma ringer väckarklockan och då ska vi upp och fixa finaste frukosten, bara vänta och se!;)

Jag försöker njuta av lovet och hittila har det varit en så fin sommar! Vill uppdaterabättre och ska försöka göra detta!