Home

Godkväll!
Det känns avlägset när jag och Albin körde tävling vem som kunde simma längst under vattnet i poolen imorse, nu sitter jag i bilen påväg upp från Malmö!

Flyget gick 16.45 efter en tur på taxfreen där jag blev lite sminkad av benefit och tydligen var de bra på att sälja för jag fick med mig lite hem!
Älskar taxfree på flygplatser, hela känslan av att resa!

Öresundståget över bron och nu hem efter sen mat på Max!
Nu är det back on track med rutiner och lite vardag, även om vi har sommarlov! Mina gårundor ska återupptas och jag ska försöka träna mycket nu när jag har tiden!

Det är några veckor ledigt med en tur ner hit snart igen, Malmö och Köpenhamn, även Öland ska väl hinnas med! Halmstad får jag inte glömma och sen har jag förmodligen faktiskt jobb!!!!
Pengar är det bästa och det känns så värt att jobba när svensk sommar ändå bjuder på det här lagomvädret...

Hoppas ni haft en superbra vecka och bra början på nya! Hörs imorgon igen!


Min födelsedag och hem idag

Världens bästa kusinliga

Hej där! Nu var det ett tag sen jag skrev, men har väl haft lite fullt upp med att försöka ta vara på varje liten stund här borta, men när jag kommer hem till Swe igen ska det upp med lite mer bilder och bloggas mer!

Idag vid lunch åker vi mot flygplatsen vilket ska bli rätt skönt! Det är alltid så himla skönt att koppla av men efter en vecka utan samma rutiner och vänner saknar man det en hel del! Ändå skönt att Sverige är så mycket svalare så man ändå kan känna sig lite mer sugen på en springtur!
Jag saknade Elin och Lisa direkt när de åkte hem igår alltså, vi har haft så himla kul och jag är så glad att de finns, världens bästa!<3

Jag och mamma fyllde år igår, jag 17 och hon 30 år äldre ;)
17 känns inte som nåt så märkvärdigt direkt, mer 18 som är en målstolpe på livsvägen, men nu är det bara 364 dagar dit.
Jag fick fina små presenter och är såå glad för alla fina grattis jag fick igår, tacksam för de människor som faktiskt finns runt mig!

Nu ska jag ner till poolen en sista gång innan vi lämnar Magaluf för den här gången!


MagalufDet är ett nåt så otroligtt fint ställe vi kommit till, även om jag inte ens varit ute än! Hotellet/lägenheten jag och mamma kom till är finare än jag nånsin kunde tänka mig!

Vi startade imorse med tåg till Halmstad där vi mötte upp kusinerna och jag köpte solbrillor under väntan ;)
Bytte till Öresundstågen och kom till slut fram till Köpenhamn, lång väntetid och flera timmar senare kom vi fram hit! 

Jag vaknade nyss och ska äta frukost, sedan ska det ut och jobbas på brännan, poolen eller stranden, eller både och!