Redan torsdagIgår firade vi lillemannen i huset med delar av släkten som kom hit på kladdkaka! Jag agerade även frisör på Elin och Lisa som ni ser, en sån fläta jag gjorde på Emmy för en vecka sedan och jag tycker jag lyckas riktigt bra med dem nu!

Jag och Alma hamnade i Gislaved på kvällen så otroligt spontant och alltihop blev så ovärt att det blev värt! ;)

Idag har jag varit duktig här hemma och vikt tvätt, varit och ätit hos mormor, läst ut engelskaboken ÄNTLIGEN så nu har jag bara en tjock svenskabok kvar...
Drog mig ut på en kortare springrunda nu så ska duscha och göra mig i ordning! 
Har lite ångest över att lovet går så fort alltså, kom på idag att det är torsdag?! Trodde fram till lunch att det var onsdag..

Hoppas på en bra kväll ikväll!

Att leva efter
TröttGodkväll på er! 
Tänk att jag ändå lyckade få in två av tre arbeten ikväll och snart läst ut engelskan, klapp på axeln till mig själv!

Jag trodde verkligen jag hade feber ikväll för kände mig lika matt, trött, ont i huvudet och varm som imorse, men hade faktiskt ingen feber! Behöver en lång natts sömn känner jag!

Förövrigt har dagen varit bra! Jag plockade i ordning min våning här uppe och åkte sedan och hämtade Alma för att luncha hos mig! Blev sen lunch men bra lunch :) Vi gick sedan en runda runt Ica och så körde jag hem henne!

Har haft världens lugnaste kväll, fått in arbetena som sagt, uppdaterat instagram som var ett väldigt bra tag sedan sist och även bakat lite av mina favoritbars och kladdkakor till Albins firande imorgon! Ska alltså ha lite firande för Albin imorgon eftemiddag, lille pojken blir stor...

Onsdag imorgon, hoppas dagen bjuder på mer roligheter! Jag ska då iallafall försöka sova ut imorgon alltså!