Skev dag


Här var min gårdag i två halvkul bilder!

Den här tisdagen har gått väldigt segt och dagen kändes så väldigt lång!
Jag var i något slags mellanläge till att somna i bussen påväg hem vid halv fyra och när jag väl var hemma fick jag inte mycket gjort! 
Jag åkte iallafall med mamma och handlade och har fått ett hopp om sommarjobb nu iallafall, hoppas verkligen på detta!

Jag mådde inte alls bra efteråt, trodde jag hade feber då jag inte orkade ta mig ur soffan och bara sov, vad gjorde jag då? Jo jag satte på mig joggingsskor och gick/sprang en snabb runda! När det kryper i mina ben är det enda sättet att lösa det på! Vilken skev dag hörrni och så fruktansvärt varmt, ska bli skönt att sova!

Nu har jag tittat igenom anteckningarna till företagsekonomiprovet imorgon! Jag känner ändå att jag har kläm på bokföring så det här ska lösa sig! Jag gör även historia-seminarium imorgon, ingen sovmorgon för min grupp inte! Usch, men snart snart är det över och imorgon är det 1 juni, en av de finaste och bästa månaderna! 

Dagar att se framemotMåndag

Två från igår

Jag vaknade tidigt och lätt idag men märker nu hur trött jag är! Det enda jag vill är att gå och lägga mig i solstolen hemma och sola sola sola nu när det går igen! Men det ska jag verkligen göra när jag kommer hem och som tur är slutar jag tidigt!

Mindre tur hade jag nu imorse när jag inser att jag egentligen kunde skippat tyskan då vissa hade muntliga, har ändå ingen historia då andra gruppen gör prov så har alltså rast till 10.45! Livet är så hårt ibland, usch! 

Det ska bli såå skönt att åka hem och sola sen som sagt, längtar!<3