Memories

Här ser ni min lilla förvaring av minnen från året, den börjar verkligen fyllas nu och jag ser så mycket fram emot att öppna alla på nyår! Så mysigt att se tillbaka på allt!!
Det är så sick att det känns så nyss som jag funderade på en sån här burk och nu är det bara tre månader kvar så är det ett år sedan, galet!
Hänt så mycket detta året men jag har asbolut växt som person i så många sammanhang

Jag är lite av en memory hoarder, håller kvar så hårt vid minnen vilket både är såå fint och kan göra så ont!..

Jag hoppas ni får världens bästa fredag hörrni! Det ska jag försöka göra denna dag till! Nu vid elva är min sovmorgon slut, bra start! Btw jag är såå avis på er som är på Justin Bieber idag eller var där igår, åh vad jag skulle varit där!!


Höstrusk

 
Godkväll, här är jag sen som vanligt! När jag kommer hem från träningar eller dansen har jag verkligen så svårt att ta tag i att äta och duscha för är bara så trött och ont i musklerna och såklart är mobilen prioritering, big no no!
Vet ni förresten vad som hände idag? Jag glömde mobilen i bilen när mamma skjutsade mig, vem glömmer ens sin mobil? De tär det första man tänker på, men jag överlevde tro det eller ej och aningens mer social är man faktiskt! 
Dagens dans var street och det var mycket freestyle idag vilken är en stor del i street och också den mest nervo, men man blir bättre och bättre och de tär ju så kul!!
 
Som sagt känner jag mig stressad i princip hela tiden, det är alltid något och just nu bär jag på ångesten med två stora prov nästa vecka och en inlämning imorgon, men man tar ju sig igenom allt som alltid!
Jag märkte även igårkväll och idag hur höstigt det har blivit på bara en vecka, några dagar. Vi har gått från otrolig sensommar till regn på tvären, blåst och mörker, men när det smattrade mot rutan på rummet när jag nyss kom upp var det rätt mysigt ändå! Finns mycket fint med den här tiden på året också och det är närmare jul!;) 
 
Imorgon är det ju faktiskt fredag igen och helg på ingång vilket som alltid är så välbehövigt. Jag ska väl se till att umgås med vänner, träna HIIT på lördag på Petra och Claras pass, de två tillsammans kan ju inte bli annat än bra alltså, även äta gott, dra på något spontant får man väl hoppas på, PLUGGA och VILA! Det sistnämnda låter som mina söndagar, hehe! Godnatt på er!<3

Tisdagen

Här är lite från igår när jag hade eget litet spa och alltså bada är så underskattat, det är ju verkligen såå skönt!!

Godkväll och hej ny vecka! Fast imorgon är det ju faktiskt redan onsdag, den här studiedagen gav en kortvecka och det är verkligen inte mig emot!

Dagen har bjudit på långa och många lektioner med halvfyrabussen hem, mat och sedan ner till bussen och modern/nutids dans ikväll och idag hade jag verkligen feeling! Det är lite speciellt det där och man går in i sig själv på något sätt, det var en riktigt härlig träning!

Efter det tog jag moppen till Alma direkt för att lämna ännu en bok, nu är nog hela hennes skåp hemma hos henne! Vi satt och snackade en stund, som turtur är så är hon mycket friskare!

Imorgon är det ännu en lång dag och jazzdans på det! Däremellan hade jag tänkt trycka in lite religionsplugg men vi får se hur det blir på den fronten om jag känner mig själv rätt! ;)

Nu ska jag föna håret och packa i ordning väskan, sent ute som vanligt kan man väl säga! Det ska bli såså skönt att sova, det sbsolut bästs och jag har varit så trött idag alltså!

Godnatt!