Stress

Jag är grym på att göra det stressigt för mig, det är en riktig sanning, skjuter gärna upp saker i sista sekund och omedvetet kan jag tydligen även försova mig, inte bara sega mig alltså! Men denna dag har verkligen varit bevis på att jag kan skynda mig och lösa situationen i panik!

Jag hade en planerad sovmorgon idag och skulle ta bussen tio över nio! När jag vaknar klockan 6 tänkte jag att jag lika gärna kunde sova lite längre, när vaknar jag då? Jo, halv nio av att telefonen ringer!

Stressen på endast en halvtimma gjorde att jag skippade frukost vilket jag aldrig mer vill göra om, de två första lektionerna var som i en bubbla och huvudet var inte riktigt med!
Jag var inlåst och hittade inte nycklar fem minuter innan bussen gick, fick åka en station längre för att hinna och glömde busskortet... det kunde liksom inte bli värre!
Men vet ni? Jag hann och jag är glad över mig själv för att jag tog mig dit trots att jag bara ville sätta mig och gråta ett tag!

Ikväll har jag ätit godaste hamburgare och pommes hos Alma, följt av popcorn och film, följt av en runda ute för att bara snacka och va!

Dagen har slutat bra iallafall och jag borde sova nu för att orka upp imorgon då jag och mamma faktiskt bestämt att åka till Göteborg med kusinen och hennes mamma, vilket jag ser framemot!

Jag har velat shoppa så länge nu och har mycket på min lista, när dessutom klrtet visar på shoppingvänlighet vill jag bara iväg nuu! Jag ska dessutom försöka fixa min spruckna mobilskärm, mindre kul att betala det!...

Godnatt!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback