Fredag !!

Nya favvisar


Veckan

Lite bilder från veckan som gått!

Onsdagskvällen bestod av bara massa dans och likaså hela torsdagen fram till klockan tre! Klockan ett den dagen visade vi första föreställningen och den för gymnasiet! 
Fredagen är alltid en väldigt låång dag denna dansvecka och roligare blev det inte än att jag vaknade helt förkyld och därför hängig, men alla fyra föreställningarna gick ändå bra! Blandade känslor den kvällen alltså! Hade en fortsatt bra kväll/natt hemma som slutade rätt sent hos Alma med film och vänner! 
Lördagen var värre förkylningsmässigt och därför var det ingen större lust för att köra sista föreställningen men kul blev det till slut och jag tog mig igenom den också! Många kramar och lite blommor senare var jag hemma och träffade Alma och åt tacos samt var ute! 

En vecka jag brukar se fram emot och som blev så väldigt mycket bättre tack vare tjejerna jag spenderat timmar med denna veckan, all pepp, komplingar, hjälp, fix, snack, sånt man behöver när det svajar, tacksam för det!<3

Minns inte senast jag var såhär förkyld, inte roligt alls och vill bara sova! Men jag har ju min plugghög som väntar på mig och en stökig våning som måste städas! Nu har det varit mycket borta från skolan och vardagen så nu är de back to reality, även om det känns som lov snart, för kalendern visar inte mycket att göra, men jag har saker jag missat! 
Vecka 17 är iallafall äntligen här och den erbjuder många lediga eftermiddagar! Vill helst träna mycket nu med, men först måste jag bli frisk! 

Tänkte ta tag i lite nu och sedan ut och övningsköra! Ta vara på dagen nu!!<3


Mitt lilla påsklov hemma

Efter 8h flygresa från Miami flygplats till London, 6h spenderande där varpå 2h hemresa därifrån var vi äntligen på svensk mark! När jag är påväg hem vill jag verkligen hem direkt haha, så jobbigt att resa länge, men det har ju sin charm det också! Bra filmer har jag betat av!!


Vi åt en god påskmiddag hos mormor och morfar i stugan, allihopa och fick därför lite svenskt påskfirande! 
Gårdagen spenderade jag med att springa 7km och SOM motivationen är på topp, helt galet kul!! Såå skönt att vara helt igång med träningen igen och jag älskar det verkligen!

På kvällen träffade jag saknade Alma och vi drog ut en sväng och träffade fler och fick en riktigt bra kväll till slut!!
Var inte hemma allt för sent men sov ändå ut idag så nu är jag väl ändå i fas med tidsskillnaden känner jag! 

Idag har inte mycket hänt, har försökt kolla lite på plugget men känner hur skolångesten kommer krypandes! Men det fixar sig det här! Halv fem var jag på plats i träningslokalen för ett pass så kallat "Påskmixen" med bodypump, spinning och mer styrka på slutet och det känns nu!<3 

Denna veckan består av två skoldagar och sedan består den av dans!! Så galet kul att ännu en gång stå på scenen och dansa dessa koreografier, intensivt men roligt! Välkommen vecka 16!