En tisdag

Den där sega och jobbiga tisdagen och speciellt denna när jag börjar med matte i 70 minuter, men överlevde även om det kanske mest var tidsfördriv de två första lektionerna idag! ;)


Förövrigt har jag varit så otroligt trött idag, somnade nästan i fotöljen som på bilden häruppe! Jag fick ett roligt telefonsamtal och hade nog en rätt bra dag ändå, som slutade med bussen hem med Alma! I eftermiddag firades ändå Fettisdagen lite med semlor vi delade på jag, mamma och pappa, mysi! 

Nu då, jo det är bussen till Gislaved för veckans första dans, som gäller! Detta är lite av en favorit då man kommer in i sin egen lilla bubbla på modern och kan släppa mycket annat, det är något speciellt i det!<3


Nya tag

Min vardag får på löpande band känns det som så att det var måndag kändes inte jättehårt, det var bara att kliva upp utan att känna efter ;)

Dock var jag trött, det var jag och tröttare på tillvaron blir man när man i skolan klockan 8.15 upptäcker att första lektionen som var natur, är inställd! Kul att se sådär när man nyss kommit till skolan, men det drog inte ner dagen utan den flöt på rätt bra ändå även om småsaker kan ta en till så djupa små dippar, men då får man bara tänka att man överlever även dem. Insåg nyss att det är en väldigt lugn vecka rent pluggmässigt vilket är skönt! 
Ett tyskaprov att beta av bara sen är det inte mycket, en dag går väck för UF-mässa med och det är bara roligt!

Efter en rätt jobbig bussresa hem tog jag mig till Åtteråsskolan för et Bamsegympapass med alla barnen som alltid för mig gladare! Så härliga!<3
Direkt efter gick jag ner till träningslokalen för att bränna av ett spinningpass och nu känner jag mig så nöjd nyduschad och utmattad i sängen, en oerhört bra känsla!

Är redo för resten av veckan och längtar redan till helg! ;)


Lördagen

Lördagsförmiddagen gick åt till att springa en runda på 7 km med intervaller och lite gång emellanåt, vilket gjorde mig helt slut! Jag tycker inte sådär jättebra om att speinga på förmiddagar ibland då man blir så slut i kroppen hela dagen sen! Men känlsna efteråt finns det absolut inget som slår, så nöjd!  


Resten av dagen har alltså spenderats i soffan praktiskt taget. Jag försöker verkligen på min argumenterande text om språklagstiftning, men är så trött på det här och allt bara rör ihop sig, sent ute är jag också, men det blir så när jag bara ska göra allt svårare än vad det är!
Det är lördag och jag är glad, även om mycket skulle kunna visa motsatsen, men sålänge man inte det låter det påverka en kan det inte göra det, bra va? 

Planen för ikväll är att möta Alma om en timme och dra och handla mat för att sedan gå till henne och laga den och fixa, får väl se vad som händer sedan men Mello är väl en prioritering! ;)

Hoppas ni har en fin lördag!