Vi klarar det

Så har snart ännu ett jullov gått, hur galet är det inte! Det har iallfall varit ett bra och ändå rättså händelserikt lov vilket jag gillar! Det enda som fattats är att jobba, men det får fixa sig senare! 

Igår lagade jag pannkakor, spelade in USA-filmen klart med tjejerna, ÄNTLIGEN och är faktiskt nöjd med resultatet ändå! Jag gick till Alma sedan och så gick vi till mig, åt och drog sedan ut på en låång gårunda och snackade om allt mellan himmel och jord och så hade klockan plötsligt blivit mycket!

Jag vaknade vid tio även idag vilket inte är likt mig att ha det som standard, jag som ska upp klockan 6 imorgon! Men det ska gå, nu är det dags för rutiner igen!
Dagens sysslor har varit att kolla ut hela säsong 3 av SKAM så nu är jag ifatt med det med och jag längtar till säsong 4!
Vi åt hos mormor vid ett och sedan har jag bränt av ett HIITpass ikväll vilket känns oerhört skönt! 

Mitt rum är städat och väskan är packad, nu är jag väl lite förberedd då, min andra termin i tvåan och året då jag börjar sista året på gymnasiet kan börja. Vet ni vad jag mer tänkte på igår och idag? Hur mycket jag längtar till vår och sommar!!! Heelt galet, tänk sneakers och bomberjacka samt utekvällar och senare bara ben och brunbränd som artonåring, jag LÄNGTAR!<3

Godnatt och vi klarar morgondagen, lovar!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback