2015

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jaa, det kan man lugnt säga!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Vet inte om jag hade några, inget jag verkligen bestämde att jag skulle ha iallafall!
3. Vilka länder besökte du? Italien och Storbritannien
 
4. Är det något du saknat år 2015 och vill ha 2016? Tron på mig själv i aaalla lägen och att det faktiskt ordnar sig till slut. 
5. Vad var din största framgång 2015? Växt mycket i mig själv och skulle väl säga att skolan har varit en framgång. Dessutom att jag kommit närmare de jag vill ha nära.Jag har ju dessutom börjat gymnasiet och kommit in i vad allt vad det innebär även om det vissa gånger varit jobbigt, det måste vara en framgång! Sommaren i sig känns som en stor framgång också!
6. Största misstaget? Mått förbannat dåligt vissa tillfällen och dömt mig själv som offer i allt. Dessutom träffat på människor som tog mer än de gav. Allra största misstaget är verkligen att jag mått så dåligt och inte tyckt att jag duger.
 
7. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej inte alls i år faktiskt. Inte mer än nån förkylning bara
8. Bästa köpet? Många klädesplagg jag är glad över att jag köpt, dessutom skor; mina Air force och Barbour skor har varit älskade. Min vinterjacka var ett väldigt bra köp också!
9. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, smink och ätbart som vanligt ;)
 
10. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, ögonblick och minnen speciellt från våren, sommaren och hösten som jag kände mig som lyckligast. Min familj och vänner... Skulle nästan säga sommaren och början av hösten på de här också, det var riktigt bra!
11. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2014? Det här året har jag lyssnat så oerhört mycket på musik och minenna är liksom nästan kopplade till låtar. Jag känner känslan jag hade precis just då, när jag hör dessa:
Love me like you do, Weak heart, Waiting for the sun, Waiting for love, Fy fan va stek, Shut up and dance, Fan va bra, Ingen annan rör mig som du, Five more hours, Una Caipirinha, Shots & Squats, Sun is shining, Emergency, Johnny G, E d fest, Ah yeah so what, What do you mean?, We dont have to take our clothes off, Hula hoop, For a better day, Juicy wiggle, Chemicals, Feeling right, Sorry, Hello, Bang my head, Ett sista glas, Luren i fickan, I took a pill in Ibiza, Bittersweet, Roses, One last night on earth, Broken arrows, Faded, Make it wet, Stitches.
 
12. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år? Överlag måste jag säga gladare, för det har hänt väldigt mycket spontana och roliga saker, jag har känt mig lycklig så många stunder. Samtidigt som hösten kanske var det jobbigaste nånsin i perioder, men allt blir alltid bättre!
13. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat matte hehe, nä men också att tro på att jag är lika bra som alla andra och inte bry mig om vad andra tycker och tänker. 
14. Vad önskar du att du gjort mindre? Kämpat för att försöka vara någon jag inte är och att lägga ner så mycket tid på att tänka, när jag egentligen inte har konstateranden. 
 
 
15. Favoritprogram? Hmm... vet inte faktiskt.
16. Favoritserie? Solsidan får det väl bli!
17. Bästa boken du läste? Få bli alla John Greens böcker, speciellt Pappersstäder och Katherineteorin.
18. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En ny systemkamera och örhängen från Edblad. 
19. Finns det någonting om skulle gjort ditt år ännu bättre? Det finns det nog. Men för att sammanställa mitt år vill jag se att all skit givit nånting bra och med tanke på alla ups and downs det här året, med alla fina minnen jag har, bra människor jag träffat och allt jag fått uppleva så har det här kanske varit det bästa året hittils. 
20. Vad fick dig att må bra? Min familj, mina närmsta vänner, samt att prata ut om allt jobbigt och även just vissa speciella personer som varit guldvärt. Får inte glömma att nämna träningen heller, vad hade jag gjort utan alla springrundor?
 
Det finns så sinnessjukt många bilder, men nåt är säkert och det är att 2015 har varit högt över förväntan, så glad över året ändå! Jag har fått känning på att jag lever ;) Till mig själv inför 2016: Fortsätt köra ditt egna race och som du insett tusen gånger- det blir alltid bra till slut! Fortsätt tro på dig själv och du är bäst!