Uppis

Första hela veckan på i skolan gick fort och nollning och inspark har 00orna fått genomlida, men nog troe jag de tyckte om det ändå! Jag hade lätt gjort om det där flera gånger om faktiskt!

Försökt ladda upp bilder flera gånger nu från helgen och annat, men det funkar inte så bra, får göra nya försök!

Fredagen löste sig iallafall, även om det var rätt kasst i början av kvällen! Nollningen var riktigt kul att titta på, jag åkte till insparken med Carro och Moa på kvällen och träffade på massa fina där så det blev en riktigt bra kväll till slut!

Lördagen bestod av att göra minsta lilla fram till andra familjen Sveningsson kom på årets sista grillat på kvällen! Mysigt att prata ikapp med dem, som vanligt!
De åkte hem runt elva och då åkte jag till Alma, blev en spontan sleepover där, men så mycket sömn skulle jag väl inte säga att det blev, däremot väldigt roligt, två besök av folk senare och vi somnade efter fem!

Jag var helt slut på söndagen, men trots det stack jag och mamma ner på Bootcamp efter fika hos mormor och morfar! Jag vaknade med världens träningsvärk efter det, ändå går jag på bodypump så idag är det en sjuk värk i hela kroppen, bara positivt dock!

Idag blir det vila och jag och Alma ska fixa nåt gott att äta!