Helg!

Hemma igen. Har varit på Domarvallen och tittat på när A-laget spelade derby mot Bredaryd. Träffade många av tjejerna i laget och hade roligt!
Ikväll blir det lite pizza och kusinerna och deras familj kommer.
Finally helg! Imorgon är det marknad i samhället, awesome ju! Alla som bor här är ute och musik och marknadsstånd, festival och aktiviteter på torget på kvällen.
 
Nu blir det fredagsmys!
Svarar nog på en kommentar sen eller imorgon, håll utkik!
 
 

God natt!

Ska snart hoppa i säng för en skön natts sömn. Behöver det, varit en lång dag. Först skolan, vi slutade tjugo i tre och sen hem. Fotbollsträning på kvällen och sen läxor. Träningen var jätterolig, övade på massa olika, passningar och skott. Sen spelade vi på slutet.  Nu kan jag iallafall de läxorna som är tills imorgon. Bra det.  
Två skoldagar kvar, sen helg igen, rolig helg väntas, men först två dagar och de ska bli roliga de med!
 
Nu ska jag sova, god natt friends!
 
 

Tisdagkväll

Godkväll alla ni!
 
Idag slutade vi tidigt från skolan och den var okej, ganska lång, det är liksom lektion på lektion och det går i 100.
Jag har mest slappat i eftermiddag. Suttit vid datorn, sett på tv och gjort lite läxor. Har också kollat bloggar, det finns många bra bloggar därute, som skriver långa inlägg om viktiga saker, som nämner lite olika i varje inlägg, inte samma hela tiden.
Så längtar jag till helgen också. Smålandsstenars marknad och festivaler och fotbollsmacther, roligt när det ordnas roliga grejer i samhället.
Kör lite styrketräning nu med, plankan som ger skön träningsvärk imorgon och i övermorgon, haha!
 
God natt!