Halloweenfest

Jag åkte till Alma vid halv sju och så gick vi till Moa direkt! Där var vi några tjejer plua några killar och käkade pizza innan vi tog bussen till Gislaved och Gisleparken för halloweenfest!

Jag hade väl inte en riktigt en hel utklädnad om man säger så, jag och Alma hade varsin mask, och så kletade vi alla på lite blod hehe... Ska nog gå in lite mer för det nästa år kanske!
Vääldigt roligt att se alla utklädnader och framförallt att se alla man inte träffat över lovet och på länge!

Det blev en väldigt bra kväll ändå!

Alla helgon


Tillägnar inlägget åt min farmor! Jag har fler lite mer avlägsna släktingar, men främst av allt går mina tankar till farmor ikväll!
Min fina farmor, snart är det ett år sedan du gick bort, saknad och föralltid älskad!

Jag var uppe vid kyrkogården och tittade på alla fina ljus, så himla fint!

Anastasia contour kit

 
 
Den här paletten har jag velat ha så himla länge, och när det blev rabatt på en av hemsidorna där den finns blev jag superglad, och beställde på en gång, och jag ångrar det inte en sekund!
 
Torsdag idag, och jag är glad att dagarna rullar på. Hade en av de värsta kvällarna på väldigt länge igår, och att jag ens steg upp idag känns som en vinst :')
Jag är så trött på skitsnack, så trött på lögner, ord, människor och allt därtill, och jag vet ärligt ingenting längre, men jag kommer över det här som med allt annat. 
Imorgon är det fredag och Halloweenfest, vilken jag sett framemot väldigt länge, så jag hoppas på en kul kväll! Om en halvtimma går bussen till Reftele, och sedan åker jag och Alma vidare till Värnamo. Jag ska ta passfoto, och sedan ska vi nog träffa våra vänner där. 
 
En helg kvar och sedan skola igen, det är tur att tiden går iallafall.