Gislaved med Hannah!

Skolan gick fort idag. Vi var så få, så det var jätteskönt på ett sätt! Typ 8 st! 

Efter skolan, vi slutade tjugo i tre, så skyndade jag mig hem en snabbis innan jag cyklade till stationen för att ta bussen till Gislaved, till Hannah! 

Vi var först lite hos henne innan vi gick till Ica och köpte melon, jordgubbar och banan, plus choklad. Så smälte vi chokladen hemma hos henne, och hade en sån där fin liten picknik! Supergott! 
Vi snackade mycket och hade riktigt roligt, hon är bra hon! 

Har Facetimeat med Lisa här hemma, sen gjort tyskaläxor och typ latjat runt lite, är på så gott humör! Helgen är över

... Men det gör inte så mycket, för om några dagar är vi lediga igen! Såå underbart! 

I lördags firade Ölmestadskolan 50 år, och högstadiet 20 år, så de hade jubileumsfirande med musikkår, sång, dans, gratis muffinsfika, tipspromenad, hissade flaggan, släppte ballonger och så fick man gå på deras lektioner också, riktigt kul dag! 
Min mamma är ju lärare där, så därför var jag där, hihi! 

Träffade många roliga personer där också som Nellie med sin grymma konstutställning! Hon kommer gå långt! 
Träffade också Hannah, Jasmine, Elin, Ellen och många till! 

Var på Bootcamp med mamma igår! Finns inget bättre än att träna ute i det här fina vädret! Nu: måndag, och vi tar tag i dagen! 

I eftermiddag åker jag till Gislaved en sväng! :) 

Dagens enkla
Det här är dagens enkla outfit! Men gillar det verkligen! En Emma-outfit, helt klart! En grå collegetröja, blå jeans och låga converse! 

Dock har jag shoets nu, såå varmt ute! Men det är bara ett stort plus! 

Dagen har varit riktigt bra faktiskt! Dem flesta gick ifrån vid halvdag eller så är dem lediga hela dagen, då de har konfirmationsläger, och jag och typ 7 st till går ju då inte och konfirmerar oss, så på måndag blir vi liten klass. Men tycker det är ganska skönt ändå! :)
Just det! Gjorde svenskaredovsningwn idag, såå nervös var jag, men det släppte sen i motten, faktiskt! Blev väldigt nöjd över omdömet iallfall! 

Får se vad dagen nu har att erbjuda nu!