Latest

Dagarna rullar verkligen på och detta blir det sista inlögget jag skeiver i januari 2017! Första månaden har gått och jag vet inte riktigt hur den ska summeras, helt sjukt att första redan gått iallafall, samtidigt som den känts evighetslång.. jag vill ha vår!!


Helgen gick fort som vanligt trots långhelg! Det blev inget Westbo i fredags då lusten helt enkelt försvann framåt kvällen! Resten av helgen spenderades med Alma ute och hemma hos henne och med en hel del Houseparty som snackats! Rättså beroendeframkallande! 

I söndags fikade vi hos mormor och morfar, jag stack ut och sprang i regnet och sedan frågade Lisa om jag ville med och gymma vilket blev en mysig och väl rättså effektiv stund! 
Annars har jag faktiskt pluggat på bra med företagsekonomi inför prov uppdelat på två dagar! 
Har ägnat håltimmar och kvällar åt detta så jag hoppas på min fulla kapacitet och koncentration under provtillfället, för det är ofta det att jag stressar upp mig i onödan, behövs liksom inte! 

Hela dagen har jag bärt runt på en överfull väska med skridskokläder till idrotten, företagsekonomiböcker, dator, sneakers, danskläder, mat och körskoleteoriböcker!
Dagen har iallafall ändå gått i ett så det känns bra att den är slut! Modern, som var dansen idag har börjat koreograferas vilket vi höll på med idag och det kommer se så bra ut!

Nu behöver jag verkligen sova och hörrni, jag mår nog helt okej idag och är tacksam! Livet går så mycket upp och ner men idag var det rätt bra och de dagarna måste man ta vara på! Med den inställningen kommer man långt, godnatt!<3


Rimligt

Idag fick vi helg, tänker jag! Det är studiedag imorgon vilket jag är mer än tacksam för, så välbehövligt!


Veckan har rullat på i vanlig takt med dans gånger tre och vi har kommit igång med koreografi på alla tre vilket är så kul, vecka 17 är det vi på scen!
Jag har hunnit med att ha Bamsegympa, varit på körkortsteori, ha ångest, varit lite sådär superglad då och då, stressig morgon, lyssat sönder på Super8, Go Flex, Shouf, Nån Annan och Red Lips samt försökt plugga och sovit lite för lite, lite sånna vanliga grejer som händer! Kvällen idag spenderades efter dansen hos Alma med prat om allt och ingenting och en tupplur innan jag gick hela vägen hem! Tilläggasmär att det var skönaste på länge trots att jag bästan sov och hade skoskav! Så skönt att bara gå helt själv och lyssna på Super8 och Din tid kommer, då kommer alla minnen på en gång!
Jag tänkte verkligen använda morgondagen till att plugga då det behövs, speciellt företagsekonomi inför prov nästa vecka! Vi får se om det blir en sväng till Parken på kvällen imorgon med, det är ju ändå nånting!
Matteproven vi skrev idag kan vi bara skippa att skriva om, undrar lite över hela systemet kring varför det är så viktigt med dessa orimliga potensfunktioner och ekvationer i kvadratrot..

Hoppas er vecka varit som ni önskat och att ni tar vara på era dagar, pusss!


Måndag igen

Det är måndag och jag är så otroligt trött! En dag till kvart över tre att ta mig igenom och sen är det direkt till Bamsegympan som gäller vilket ska bli riktigt mysigt men lite nervlst då allt ansvar nu ligger på oss hehe! 


Efter det ska jag se till att jobba matte med Alma, fortsättanpå det jag gjorde med Annie igår! Väldigt värd timme i hennes kök med en diagnos räknad och mysigt att bara vara! 
Nu tar vi oss igenom denna dagen, måndag igen!