1 advent

Det är redan och äntligen (!!) första advent! Dessa fyra veckor, 23 dagar framför oss är de mysigaste på hela året enligt mig, och jag ska trots allt försöka njuta till fullo! Älskar ju detta!

Jag och mamma åkte alltså till Göteborg igår! Vi gick i hela stan, och även i Nordstan. Hela staden var helt upplyst av allt julpynt och NK huset hade slingor över hela fasaderna med små julspel i fönstrena! Clarion hotel var inbyggt som ett stort paket! Såå fint! 
Köpte väldigt mycket julklappar igårc, vilket är jättemysigt! 
Att göra någon annan glad med något man har köpt som man vet att den kommer gilla är helt underbart!

Lunch åts på Vapiano där vi mötte upp Hannah och hennes mamma som också var med! Så kul att träffas igen, och maten på Vapiano var super! Första gången jag var där! Tog en pestopasta som var såå god! 

Åkte till farfar direkt på kvällen sen och gjorde honom sällskap! 

Vart ute på springrunda och ligger med katten i knät och är allmänt på gott humör! 
Solen lyser in genom fönstret, ska fortsätta slå in paket, kusinerna fyller år så vi ska dit senare! Snart julmarknad och Albins adventscup! Kan inte bli bättre idag! 

Körde förbi Liseberg på vägen hem, tog inte det denna gången, men vill så gärna dit nu innan jul, så fint!

Börja igen


Bloggen har legat nere ett tag, men jag känner att jag bara vill börja blogga nu igen!
Livet rullar på, en vecka sedan det hände nu, men man lever vidare, vänjer sig lite, det måste man, sakta men säkert.
Julen står precis runt hörnet, och är i princip här nu, och det får mig så lycklig! Jag bara älskar denna tid på året!
Dessutom har jag så mycket juligt jag vill dela med mig av i bloggen! Julklappstips, inspirationsbilder, min jul och bara dela denna underbara nedräkning med er! 

Senaste dagarna har gått åt till skola, myst med lilla kattungen här hemma, som vi äntligen har skaffat! Så glad för det! Han har dock inget namn ännu, lillen! Chilli, Messi, Missmiss, jaa, många namn, hehe!

Kusinerna har varit här en del och jag har dansat sista dansträningen för i år, och varit på gymnasieinfo på tre program! Det drar ihop sig mer och mer, alltså! Mycket tankar, tur att det är ett tag kvar! 
Rotarydagen igår med en massa företag som kom till skolan, så var vi på EAB också. Måste säga att det ändå var rätt så coolt att få inblick i vad t.ex. EAB verkligen är, även om vissa presentationer var sämst någonsin! ;)

En bra vecka, faktiskt! Äntligen är det fredag. Lisa gick med hem från skolan och vi lekte med katten, och sedan har jag sprungit ikväll. Tvekade ett tag, men drog mig sedan ut på 6 km, sjukt skönt!

Imorgon ska jag och mamma till Göteborg på julklappsshopping, helt himla underbart! Som jag längtat! Vad jag tycker om dig, lillen!

Livet är inte alltid rättvist

Ibland händer saker i livet som kastar runt en helt och lämnar en sedan stående där, med en del av sig som är borta, omskakad och ledsen... Man känner hur man tappar fotfästet lite och känner tårarna trilla av ren chock! Att tiden mellan liv och död kunde gå så fort och vara så oväntat trodde jag aldrig. 

Min farmor gick bort i torsdags morgon. Hon bara föll ihop helt frisk 80 år gammal. Jag saknar henne så otroligt mycket och skulle göra allt för att få se henne här i livet med oss alla tillsammans igen! Jag kan inte förstå, och vet inte hur lång tid det tar innan jag förstår detta. Att alla jular, fika hos henne, sommardagar på Ölamd tillsammans, prat om allt möjligt, korsordslösning tillsammans med henne är över...
Att min farmor inte längre vandrar på samma jord som jag, på gården tillsammans med farfar, gör mig otroligt ledsen och sorgsen! 
Livet tar sina vändningar i så oväntade tider.
Jag vill se dig, prata med dig och träffa dig igen, farmor! 
Det känns overkligt att skriva det här, som att någon ska väcka mig ur mardrömmen. Det enda som får mig till ro är att jag vet att du har levt det liv du älskat och inte önskat något annat än så! Du älskade när vi var tillsammans, och satte alltid oss före dig själv i alla lägen!
Himlen är en stjärna rikare, och jag saknar dig älskade farmor! ❤️