Primeboots

Söndag- igen! 
Men man kan göra söndagen väldigt mysig ändå, det är väl otroligt att söndagen finns ändå, att det finns en dag efter lördag att ta igen sig på! 
Även om småångest kryper sig fram så struntar jag i den, för istället ser jag allt det roliga i veckan som kommer! 
Dedsutom mår jag så bra efter springturen på en mil idag! Underbart! 

På tisdag och onsdag har jag först street och dagen efter showdance! 

Äntligen börjar dansen och det ska bli riktigt roligt att dansa igen! Jag har dock blivit väldigt ovig, så nu blir det mycket mer stretching, och jag som skulle ner i spagat, men snart så!...

På torsdag är det en fotoutställning i Anderstorp med foton vi tog på sommarjobbet, åker dit en sväng och tittar lite! 
I helgen är det marknad- en av de få gångerna det händer grejer i det här samhället! Men mysigt med godis- remmar(!!) och alla små marknadsstånd! Kom igåg när jag var yngre och var på Barnfestival och grejer, hehe! 

Igår var vi i Jönköping, hade med mig sommarjobbspengar, och jag kunde äntligen köpa mina efterlängtade primeboots! Åhh vad jag längtat efter dessa skor och ooj så snygga jag tycker de är! Ler så fort jag ser dem! Materiell lyckaUpdate: Jag kom på att detta faktiskt officiellt är den allra sista sommardagen, imorgon börjar september månad! Jag har inget emot att släppa fram hösten nu! Mysmysmys! God natt!

Att värdera livet

Jag läste nyss om hur en son till en känd person nyss hastigt gick bort i en olycka. Jag blev chockad och kunde knappt ta in det, även om det inte gällde mig, så blev jag påverkad.
 
För det måste vara h.e.m.s.k.t, att i ena stunden ha personen nära, för att i nästa stund rycks personen bort från livet och finns inte mer. Detta får mig att tänka på livet, och hur mycket värt det egentligen är.
Vi har bara ett liv, livet är inte en tillällighet, utan något man ska vara rädd om.
 
Att jag står här med båda fötterna på jorden, har en familj som älskar mig och som jag älskar, att jag andas och lever varje dag, är värdefullt! Precis som ditt liv!
Allt det här vi gör i vardagen, skola, jobb, allt det där vanliga, tänk hur det ruckas när olyckor händer, och hur ont det måste göra.
 
Livet är till låns, och även om dagarna kan vara hemska ibland och man bara vill krypa under täcket och inte gå upp igen, så borde man vara glad varje dag- för att man har sina nära och kära, för man vet aldrig vad som händer.
 
Livet är fint, värdefullt och värt att leva! ♥
 

Fredag

Skoldagen gick i sin vanliga takt, tycker vi har väldigt många lektioner varje dag (måndagarna har sju) men det funkar!
 
När jag kom hem låg mitt lönebesked på bordet. Såå glad över pengarna, äntligen lön för sommarjobbet!
Jag och mamma åkte ner och tittade på lillebrors fotbollsmatch, det regnade, och de förlorade, men att komma hem till tacos sen var väldigt härligt!
 
Smågodis och tv, en mysig fredagkväll enligt mig! Men nu ska jag lägga tid på bloggen och förmodligen byta header till en liiite mer höstig kanske.
 
Imorgon blir det en tripp till Jönköping, och såg även att både Rix FM-festivalen skulle dit och en invigning med massa artister, kuul!
 
Underbart med helg, eller hur?
Kofta: Stockh lm / Linne: Abercrombie & Fitch / Byxor: Gina Tricot / Skor: Converse