Regn

Världen behöver även lite regn och speciellt Sverige, så det fick det tydligen bli idag! 


Denna dagen trodde jag skulle bli oerhört lång och jobbig men tack vare nånting blev det en så bra skoldag?? Jag hade liksom två prov idag, naturkunskap och i litteraturhistoria i svenskan, samt många andra lektioner, men dagen och proven rullade på förvånansvärt bra vilket ju känns så skönt! 

Resterande av dagen var sådär men sen muntrade dansen upp igen och det ska bli så roligt att få visa upp allt det här om två veckor, tänk att vi redan snartsnart är där, det var ju nyss det var flera månader kvar!
Ikväll spelar Ed Sheeran i Stockholm och visst hade man velat stå där, men får nöja mig med låtarna i lurarna istället, ska ju trots allt på annan konsert i sommar, alltså åh längtar!

Helgen och ledighet är så nära nu, men ett matteprov ska skrivas först! Hoppas ni haft en bra daag, godnatt!<3


Snabb onsdag

En till synes i början jobbig onsdag blev en kort och snabb onsdag i skolan då tyskan som skulle vara efter idrotten var inställd och jag kunde istället ta bussen hem vid ett direkt efter vårt konditionspass! 

Jag är riktigt seg i kroppen efter det passet- det var 0-100 på en gång med kondition och styrka men det var riktigt bra! 

Jag slängde ihop en smoothie som ni ser här ovan med banan, blåbär, hallon och vanilj/jordgubbsfil och lite kokos på! Behövde nog den vitaminbomben för förkylningnen med! 

Om 3 timmar ungefär ska jag med bussen till Gislaved igen för ett jazzdanspass och är riktigt taggad för det idag, att sätta det sista och prova ut kläder!! 
Nu har jag tre prov på två dagar torsdag och fredag så I better plugga alltså, slutspurten innan påsklov, kämpaa!!


Nya tag

Gårdagen spenderades väl ute i solen med en promenad på en och en halv timme en sväng ute i skogen! Så himla skönt att bara gå och gå med dina favvislåtar i lurarna, svårslaget! 


Hemma sedan träffade jag Alma en stund, övningskörde sedan en runda och köpte med lite picknik som jag och mamma tänkte fika någonstans men det slutade med picknik i trädgården, gick ju ändå lika bra! På kvällen firades Albin med lite släktkalas där det bjöds på hemmagjord pizza och sedan princesstårta på det, mätt blev man ju iallafall! 

Jag kände redan imorse hur dåligt förkylningen gjorde mig och hur fel denna dagen startade, så det fick helt enkelt bli en hemmadag! Känslan jag hade imorse är inte ofta jag får men när den kommer finns det inte mycket annat än att lyssna på sig själv, det måste man göra ibland! Allt brast på  en gång! Jag fick mycket gjort här hemma, mycket mer än en vanlig måndag så det känns bra! Bamsegympan gick superbra idag iallafall, med Lisa och Ebba, vi är ett så bra team!! Nu ska jag ut en sväng och gå med Alma och väl rensa tankarna lite sedan laddar jag om för tisdag istället!