Tyskarna

Dålig uppis här.., men vi har tyskabesök och det bor två tjejer här under tiden. Vi hämtade dem i måndags och nu är det lördag! Vi har hunnit vara i dkolan med dem, vart i Göteborg med dem, sedan blev det långhelg, var på badet igår med Clara och Julia+ deras tyskaboende också, sen var det Halmstad igår och grillning hos Elin och Lisa + Elins tyskainneboende! 

Haft riktigt roligt på dagarna och kvällarna alltså, önskar dock att det inte var en långhelg, en vanlig skolvecka istället! 

Idag blir det som sagt Gisledagarna, tradition, och i år får väl tyskarna dras med! Imorgon blir det en grillning med alla i Burseryd, blir väl något roligt ikväll med! 
Alltså det är bokstavligt fullt upp, hela tiden

Men bättre uppis kommer, måste säga stt det är riktigt roligt när dem är här, och att de har gett sig iväg i över en vecka, då får man ge dem det bästa! 

Hoppas ni njuter av värmen och ledigheten, så hörs vi snart! 1 juni imorgon! 

Himla roliga dagar! 

Veckan har börjat...

Sommade sent igår och vaknade helt pigg halv sju idag=trött nu! 
Den här dagen har varit superduper hittills! Vet inte när senaste jag var så sprudlande glad, jo igårkväll! 

Den här veckan kommer bli så himla bra, känner jag på mig, så mycket roligt som händer! 
Ikväll kommer de tyska utbytesstudenterna och vi ska ha två tjejer som bor här! 
Så ska vi hitta på massa kul med andra av mina kompisar som har tyskar också! På onsdag bär det av till Göteborg med dem och vi alla som tar han dom dem, paddanbåt och skärgården there is! 
Sen är det långhelg med mycket kul inplanerat! 

Att jag idag har varit så glad med- blir så glad på mig själv då, gillar inte när jag är sur i skolan för det händer ju en del ibland, men vädret är grymt, sommarlov om två veckor och bara fem skoldagar kvar, massa härligt inplanerat! 
Plus att jag fick reda på några betyg som gjorde mig helt lycklig! 

Men det mesta ligger i detaljerna- lyckan i vardagen över små små saker alltså! 
Härliga vecka- let's goo! 
Mors dag! ♥

 
Grattis på Mors dag världens bästa mamma! Vad skulle vi göra utan dig? Du är bäst och jag älskar dig så mycket! ♥
 
På bilden där uppe ser ni vad jag fixade till mamma, sen fick hon paket av mig, pappa och Albin! I förmiddags gick jag och mamma sedan ut och sprang en snabbisrunda, men så varmt det var och jag var ganska trött i kroppen efter igår (jag sprang 8 km då, hehe). Men vi körde intervaller i vår backe som vi brukar, och körde 6 km.
 
Snart ska vi iväg på Mors dag-fika hos farmor och farfar där kusinerna också är, tradition!*
Hoppas att ni har en bra dag i solen!