Halvbra

 
Hallå där, en vecka sedan sist!
 
Jag har pluggat, haft ångest över skolan och allt annat, dansat massor som vanligt vilket gått riktigt bra denna veckan och varit såå kul! Uppskattar verkligen mina danstimmar!
 
På en gång gick det från måndag till onsdag och efter onsdag är det nästan fredag direkt. Fredagskvällen bestod av tacos som Alma åt här hos mig, sedan tog vi spontant bussen till Gislaved och träffade Philip, åkte lite bil, var hos honom, åkte lite mer bil, gick runt och åkte sedan hem. Mycket trevligt och kul att hitta på något!
 
Jag kände redan igår att jag mådde havbra och vaknar idag med täppt näsa, känningar i öron och hals, förkyld ni vet, det man älskar att vara!
Idag vilar jag så mycket jag kan. Jag och mamma var ute och övningskörde en lång stund idag och jag fick faktiskt beröm för hur bra det gick att starta i uppförsbacke! KUL, är det att köra bil, ett halvår kvar och sen så!
 
Får se vad kvällen erbjuder, det är iallafall helg! 
 

Fredagskänslan

Har ni kollat "utforska" på spotify varje fredag? Det är en riktig överraskning varje gång med nya grymma låtar! Jag fastnade verkligen för denna, grym!!

Det är fredagseftermiddag, snart kväll och jag är så otroligt trött som alltid på fredagseftermiddagar!
Vi skrev matteprov idag och jag kan inte säga att jag var nöjd när jag lämnade in det, den ångesten och paniken över prov är det värsta jag vet och matte som inte är någon favorit direkt, aee det får gå som det går! Allt löser sig till slut!

Inte nog med allt så välte min väska på bussen så alla grejer flög ut på golvet... så härligt när man dessutom har åskådare! Tackar killen framför som hjälpte mig att plocka upp iallafall, hahaha hur komiskt, men men, lite får man väl bjuda på sig själv!

Jag ska städa klart min våning och sen kommer Alma så ska hon få sina presenter och vi ska förmodligen göra smore's!

Älskar fredagar!


Hon fyller 17

Idag är ingen vanlig dag nej för idag fyller bästa Alma ääntligen 17! Hon betyder mer än hon anar, är guldvärd, finns alltid där och lyssnar, förstår alltid och hon förtjänar allt och lite till!

Grym person som är lika galen som hon är fin, det är din dag idag och jag hoppas du njutit av den!

Min dag har bestått av en lång och nästintill olidlig dag trots att den bara var till halv tre! Det är inte kul när precis allt känns obekvämt, morgonen börjar dåligt och hela dagen blev allmänt dålig! Bättre var det på eftermiddagen då jag drog till Annie och pluggade matte med henne, Jonna, Maja och Julia, guldvärda allihop och detvar riktigt välbehövligt!!

Ännu ett jazzpass är avklarat och jag är helt slut i kropp och knopp så vad gör jag ens uppe? Som vanligt, godnatt!