God natt!

Imorgon när vi vaknar är det 1 oktober och en ny månad! Vi hörs då! 


/Emma

Ny vecka

Skolan gick väl bra idag. Vi fick reda på betyget i Samhällskunskap och krönikan i svenskan. Blev faktiskt nöjd med båda! 

I eftermiddag har jag suttit vid iPaden, lyssnat på linnochebbas podcast, jättebra är den! Även pluggat en del, sett Nellie Berntssons youtubeserie och sånt! 
Har även läst lite i min engelskabok. Man måste verkligen koncentrera sig hela tiden när man läser den. 

Nu ska jag köra lite styrketräningar innan dusch! Ha en bra kväll! 


Liseberg by night! 

Vilken helg!

Nu är det lugnt igen. Det har varit ganska fullt upp den här helgen. Började med Sigges loge i fredags och jag har redan skrivit hur det var! Jätteroligt!
Sen gick jag och familjen upp tidigt för att åka till Göteborg. Började med Nordstan ett tag, alltid lika kul! Jag fick med mig en del hem! Kanske visar vad jag köpt den här helgen och förra, inte så ofta som jag gör det.
 
Senare åkte vi vidare upp till Uddevallaområdet, även Smögen, för vi hade ett ärende där. Det var lite annorlunda att gå på Smögenbryggan på hösttid. Jag har aldrig varit där innan, men det är helt sjukt fint! Kan tänka mig alla sjöbodar som är öppna sommartid och alla turister som trängs. Så otroligt fint, kolla bilderna här nedanför!
 
Idag åkte vi ut till farmor och farfar en sväng. Sen fick jag frågan om att vara med på 00:ornas sista seriematch så då blev det hem för fotboll. Vinst med 3-0 så det var ju bra! Dock spelade jag inte det bästa, för har så ont i höfterna. Blir vila och stretcha nu!
Åkte sedan direkt ut till Burseryd med kusinerna för att se Albins match, sen hem.
 
Härlig helg!! Så har vi måndag imorgon, men vi går på helgens energi! Kom på att det redan är oktober på tisdag, det går på!
 
Vi hörs & glöm inte kommentera om sånt ni vill att jag ska skriva om!
 
 Smögen, så fint!