Valborg outfit

 
Jacka- H&M / Tröja- Gina / Byxor- Victoria´s Secret / Nike air force
 
Idag slutade vi nior skolan klockan tolv för att vi var i Göteborg på icke- skoltid, och det var väldigt skönt att gå halvdag!
Vi är på plats på västkusten den här långhelgen, och har med oss kissen för att försöka vänja honom vid stugan, så att han kan vara här i sommar!
Bua bjöd på en pampig majbrasa, och ett otroligt fyrverkeri, faktiskt det finaste jag har sett och jag fångade många bra på bild!
 
Det är alltså 1 maj imorgon, vilket känns helt insane! Det här är sista vårmånaden vi går in i, och vi går mot sommartider, vilket betyder sommarlov och att jag snart, snart slutar nian! Det är verkligen så, och man börjar se målet nu!
 
Imorgon får vi se vad dagen erbjuder, bilder ska fotas och jag hoppas på att åka in till Varberg imorgon, alltid en favorit!

Hoppas ni har haft en fin Valborg och att den fortsätter så! 

Göteborg
De enda bilderna jag tog idag! 

Idag åkte hela nian i två stora bussar till Göteborg på morgonen! 
Planerna var att besöka en synagoga, gå på teatern "Vår klass" och ha lite fri tid! 
Den där "fria tiden" var en halvtimme dit och en timme dit så det känns som man stressade runt! Självklart var det shopping och gatustrosande som vi höll på med på fria tiden hehe, fick med mig rätt mycket sommarfint hem! 

Besöket i synagogan var rätt intressant och teatern var helt okej! Budskapet var bra, men den var rätt svår att förstå emellanåt, och så var den dessutom 3h lång, och jag hann inte äta lunch innan! Jag var såå hungrig verkligen, men Lollo räddade mig med en snickers där mitt på dagen!

En jättebra dag, och Göteborg är bääst!!

Sunny outfit

 
Kappa- Gekås // Tröja. GANT // Jeans- River Island // Skor- H&M // Solisar- Lindex