Julafton 2016

Måste ju börja med att säga GOD JUL till er allihop, lite i efterskott! 

Hoppas att ni hade en helt fantistisk dag, eller iallfall kände lite lugn bland människor ni älskar för det är det viktigaste!

Som vanligt går julafton alldeles för fort och jag vill bara vara sådär liten så att tiden går långsammare, saknar den känslan såå mycket faktiskt! Speciellt kring högtider för de går så fort känns det som! 
Vi började med julbord vid lunch och tog sedan en massa bilder! Jultårta till fika och sedan paketleken, därefter julgodis, senare gröt till kvällsmat och avslutade med glögg innan vi åkte till Broaryds kyrka för midnattsmässa och där brukar julstämningen krypa sig på! Det var SÅ gott med julbord alltså, har knappt ätit det än i år så har inte tröttnat direkt! 

Än är ju julen inte över iallafall och mellandagarna har börjat och slutar med nyår, helt helt galet att det är en vecka kvar av 2016!

Idag får vi se vart dagen bär hän, jag fick iallafall sova ut idag vilket var så himla skönt! Ett träningspass ska nog hinnas med och kanske se till och göra något roligt ikväll, we'll see!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback