Halloween ännu en gång

Jag har söndagsångest x100! Det är liksom inte en liten ångest utan en som sitter i hela tiden från morgon till slutnoch jag hatar den, mår så dåligt!
Det blir liksom mycket bättre när det är måndag och veckan kommer igång men jag hatar min söndagskänsla!

Min helg har iallafall varit så bra som den kan bli! På fredagskvällen drog jag mig till Annie för lite tacos och sedan sminkande av mask, kattdetaljer och fixande av hår och allt möjligt!
Vid tio nångång åkte vi vidare till Tyngelvi till festlokalen dit fler och fler deoppade in under kvällen! I början var det sådär men ju mer kvällen gick och mot slutet var det riktigt bra!! Tackar tjejerna som ordnade allt!

Lördagen var redan planerad med en tur till Halmstad med mamma och Albin så det blev tidig uppstigning! Jag fick med mig några nya plagg till garderoben, vi åt på godaste Pinchos och sedan sov jag hela vägen hem, SÅ trött! Jag hann iallafall köra lite stadskörning i Halmstad vilket inte var så svårt som jag trodde!

Kvällen avslutades hos Alma med filmen "The Boy" vilket jag rekommenderar starkt, skräck som var perfekt i mörkret med hård vindmoch total snöstorm utanför! Jag och Alma gick alltså först till affären men jag var så blöt att vi fick skjuts till henne senare, vilket väder alltså!
Det är onekligen fint med allt vitt men det kommer lite tidigt tycker jag, kan ju inte ut och springa när det är glashalt!

Nu ska jag försöka bli lite gladare, men det är ingen bra dag idag alltså!..
Tyr att helgen har varit bra iallafall!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback