Helgen

Dansen började denna veckan och jag var lite smått nervös då det gått tre veckor av inte lika hård träning, men det gick bara väldigt bra! Säger det igen, dansen ger mig så mycket och får mig må bra! 


I torsdags var jag och bror min på Isaberg för litenkvällsåkning! Vi provade våra brädor för första gången i år och galet vad roligt, jag ÄLSKAR snowboard och snö! Vill ha Alperna här och nu direkt, saknar det så mycket!!

Fredagen bestod av tacokväll hos Alma och sedan ute en sväng med fler, dock inte alltför länge för dagen därpå gick jag upp vid 6, alltså igår! Inte ens ord för hur trött jag var! Ebba kom vid 7 och vi satte oss i bilen mot Ängelholm av alla ställen, för en Bamsegympautbildning! Det var rättså inspirerande emellanåt och lite drygt och för pedagogiskt emellanåt också, men lärorikt och jag känner mig mer taggad att leda, det börjar ju faktiskt imorgon! Ebba är grym hon också, så glad att vi gör detta tillsammans! Kursen pågick till 15 och sen var jag helt slut hemma i soffan!

Det blev tacos ännu en gång, med kusinerna hos oss och sedan träffade jag Alma igen, för att sedan åka vidare, lite mer bil och till donken på natten, sån spontanitet är det bästa!<3

Det är söndag och söndagsångesten kommerså smått krypa fram! Jag ligger fortfarande kvar i sängen... inte likt mig så nu ska jag väl ta mig upp och ta tag i att städa rummet! I eftermiddag är ett cirkelpass med mamma och Malin inbokat vilket jag ser så framemot!! Jag måste plugga mattenoch skriva en reflektionstext om USA-vaket med, kul :)! 
Det är ett stort matteprov på torsdag, men efter det får vi helg, så det får vi sikta mot! Ha en bra söndag folks!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback